Over ons

Het succesverhaal van Mondian startte ruim drie decennia geleden. Met Raf Grieten staat er ook vandaag nog iemand met een ongelooflijke gedrevenheid aan het roer. Samen met zijn enthousiast team streeft hij naar hoogwaardige designoplossingen die zowel toepasbaar zijn voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Bovendien zijn de ramen en deuren van Mondian niet alleen architecturale blikvangers. Ook op ecologisch vlak gooien ze hoge ogen.

Daarmee is Mondian een betrouwbare partner voor o.a. architecten, aannemers en verdelers. Onze hoogkwalitatieve, ecologische raam- en deursystemen zijn zo bijzonder en uniek, dat ze ook over de landsgrenzen heen erg gegeerd zijn. Daarvoor werken we samen met verdelers en monteurs in de Benelux en Frankrijk. Heb je dus interesse in onze raam- of deursystemen? Contacteer ons gerust voor een Mondian-verdeler in jouw regio.

Gezocht: Mondian-verdelers!

Mondian is exclusief verdeler van de raam- en deursystemen van Katzbeck in de Benelux en in Frankrijk. Net zoals Mondian is ook het Oostenrijkse Katzbeck een gedreven familiebedrijf met een passie voor design en ecologie.

Vanuit ons kantoor in Zonhoven ondersteunen we architecten, aannemers en andere partijen in hun zoektocht naar het perfecte raam- en deursysteem voor elk project. Ben je geïnteresseerd om verdeler te worden? Geef ons dan een seintje.

Onze troeven

  • meer dan 30 jaar ervaring
  • hoogkwalitatieve, ecologische ramen en deuren
  • exclusief, architecturaal design
  • expertise van opmeting tot plaatsing
  • uitgebreid netwerk verdelers en monteurs in de Benelux en Frankrijk