Project te Hoeilaart

Voor deze nieuwbouwwoning, een ontwerp van Madam Architectuur, werd er gekozen voor een high-end raamsysteem dat hout en aluminium combineert.

Duurzame, lichte woonomgeving

Het oog van de architecten van Madam Architectuur viel voor dit nieuwbouwproject in Hoeilaart op raamsystemen uit houtaluminium. De architecten spelen lustig met het contrast tussen stoere bouwmaterialen zoals beton en warme materialen zoals het eikenhout aan de binnenzijde van de ramen. Met als resultaat een strakke architectuur die toch warm aanvoelt en vooral ook tot de verbeelding spreekt. 

Het eikenhout aan de binnenzijde van de ramen is dan ook bepalend voor de sfeer in dit huis. Tegelijk is dit raamsysteem zeer strak, waardoor het perfect past in moderne architecturale concepten. Extra mooi meegenomen: qua energie-efficiëntie behoort dit raamsysteem tot de allerbeste van de klas. 

Contacteer ons

Als ervaren installateurs en designliefhebbers weten we als geen ander hoe bepalend ramen en deuren voor een bouwproject zijn. Heb je vragen, ben je op zoek naar een verdeler of monteur in jouw regio of wil je meer informatie?
Bel of mail ons dan.